El Grup Vall Companys, reconegut un any més com a Top Employer 2023

El Grup agroalimentari aconsegueix per tercer any consecutiu el guardó de referència en l’àmbit del talent i l’ocupació

L’àrea de Desenvolupament i Gestió de Persones del Grup Vall Companys treballa per fomentar i atraure el millor talent i impulsar el benestar professional de tots els seus professionals

Lleida, 17 de gener de 2023.-
El Grup agroalimentari Vall Companys ha tornat a ser reconegut com a Top Employer 2023, la qual cosa permet li permet posicionar-se com un ocupador de referència a nivell espanyol després de revalidar el mateix guardó per tercer any consecutiu.

Després d’una exhaustiva avaluació externa a càrrec de Top Employers Institute, les bones pràctiques del departament de Desenvolupament i Gestió de Persones del Grup han estat distingides un cop més amb aquest prestigiós certificat, que també compleix amb l’objectiu del Grup de construir un espai de treball segur, còmode i motivador.

En aquest sentit, Top Employers Institute, autoritat global en el reconeixement de l’excel·lència en l’entorn professional, ha valorat l’esforç de la companyia en atraure el millor talent i cuidar i fomentar el benestar professional de tots els seus treballadors.

El benestar professional, un pilar del Grupo Vall Companys

En concret, l’àrea de Desenvolupament i Gestió de Persones del Grup Vall Companys ha estat acreditat per cinc àrees d’especial rellevància pels empleats. En primer lloc, pel seu foment del lideratge professional i el creixement personal de la plantilla, on la direcció identifica les seves necessitats i dissenya plans de carrera específics.

Un altra punt és la digitalització i flexibilitat, en què es promocionen eines digitals per agilitzar i facilitar el dia a dia de totes les persones que formen part de la companyia, amb l’objectiu de garantir una millor conciliació familiar. A més, per rebre a noves incorporacions, el grup agroalimentari disposa de plans d’acollida digitals.

Top Employers Institute també ha valorat el foment de l’atracció del talent. En aquest sentit, el Grup Vall Companys crea llocs de treball arreu d’Espanya, impulsant l’arrelament rural gràcies a la creació d’una nova app per als seus professionals per gestionar millor el seu dia a dia laboral o un campus virtual per dinamitzar l’aprenentatge i la formació continuada.

Quant a la promoció professional, cal ressaltar la formació continuada i la possibilitat de créixer professionalment dins la pròpia empresa; aspecte fonamental per al grup agroalimentari. Per això, s’ha impulsat el Campus de Formació per a professionals del Grup i el Campus Smart Farm per als ramaders associats: dues plataformes de formació que donen als professionals la possibilitat de realitzar cursos per seguir avançant en la seva carrera, aprendre noves habilitats i estar al dia del sector.

Per últim, l’àrea de Desenvolupament i Gestió de Persones del Grup Vall Companys també ha estat recompensat pels seus valors de confiança, compromís i respecte. Aquests tres eixos són els motors de la implementació de plans d’igualtat específics, polítiques que garanteixen el respecte i la diversitat en el treball, així com mesures mediambientals i de sostenibilitat que són transversals a tota la cadena de valor. En aquest sentit, també s’impulsen iniciatives com Empresa Saludable per fomentar els bons hàbits i el benestar dels professionals.

L’acreditació atorgada per tercer any consecutiu per Top Employers Institute certifica el ferm compromís del Grup Vall Companys amb tots els seus treballadors i col·laboradors, així com la seva aposta per impulsar les millors pràctiques en sostenibilitat i innovació.