El Grup Vall Companys impulsa a ANUGA el seu ampli catàleg de carn, curats i cuits

El grup agroalimentari compte amb una producció de 22.300 tones de pernil curat, que es comercialitza a Espanya i s’exporta als mercats internacionals més exigents

El Grupo agroalimentari Vall Companys ha participat a la Fira Anuga 2023, que s’ha celebrat a Colònia (Alemanya) del 7 a l’11 d’octubre. La companyia ha presentat en una de les fires d’aliments i begudes més importants del món el seu catàleg de productes carnis, entre els que destaquen els productes de porc i de pollastre i, també, els curats i els cuits.

El Grup Vall companys compte amb cinc assecadors i tres plantes de productes elaborats que produeixen els productes propis de cada zona geogràfica amb els estàndards més exigents de qualitat. El Grup té una producció de 22.300 tones de pernil blanc i ibèric curat, que, a més de comercialitzar-se al mercat nacional, s’exporta als mercats internacionals més exigents, a més d’altres embotits elaborats de màxima qualitat.

La unitat comercial transversal del Grup Vall Companys i especialista en carnis elaborats de xarcuteria, Ores, ofereix productes de totes les races porcines d’Espanya, des del porc blanc fins al porc de gla 100% ibèric. A més, compte amb segells de qualitat com ETG Serrano, Consorci Jamón Serrano, Consorci Chorizo Salamanca, DOP Jabugo i DOP Teruel. Amb aquesta versatilitat de producte i coneixement, Ores del Grup Vall Companys, és un proveïdor ideal ja que ofereix un catàleg complet, representant els principals pols productius de referència a Espanya.

Cal destacar que, gràcies al sistema d’integració vertical del Grup, la companyia intensifica el control en tota la seva cadena de valor: genètica, naixement, criança, alimentació pròpia, control veterinari, sacrifici, especejament en talls especials, envasat i distribució. D’aquesta forma, s’assegura la màxima traçabilitat, seguretat alimentària i control en totes les fases productives.

A més, el grup compte amb els principals certificats de qualitat internacional en les seves instal·lacions industrials (IFS, BRC i ISO, entre d’altres) i amb el certificat de benestar Animal Welfair.

Ores del Grup Vall Companys té el seu catàleg de productes de xarcuteria a disposició de tots els comercials del retail i del foodservice nacional i internacional, i ha estat present a Anuga al Hall 5.2 Stand B020 C021. D’altra banda, la divisió càrnia del Grup ha estat present al Hall 6.1 stand A068  amb un catàleg de carns de porcí i avícola.